Köp vår ost

Vår gårdsbutik Slättåkra närproducerat

Våra ostar hittar du i vår egna gårdsbutik, Slättåkra närproducerat. Gårdsbutiken driver vi tillsammans med tre andra matföretag och du hittar oss vid Lya gård 101, mellan Kvibille och Slättåkra i Halmstad kommun.

Allt du hittar i vår butik är ekologiskt. Förutom våra goda ostar hittar du här nyskördade grönsaker, närproducerat kött från gräsuppfödda djur, nyplockade ägg, blommor och annat efter säsong.

I gårdsbutiken hjälps vi åt att sälja varandras varor vilket gör att vi kan ha mer generösa öppettider i butiken och skapa gemenskap för bygden. Med Slättåkra närproducerat vill vi skapa hållbar mat med holistiskt mål. Vi hjälps åt och lär av varandra för att skapa så njutbar och hållbar mat som möjligt med högt näringsinnehåll. Det vi erbjuder är kvalitetsmat för framtiden.

Vi deltar även i flera event/marknader under året och när vi har möjlighet så deltar vi också i Reko ring Halmstad och Reko ring Flygstaden, via Facebookgrupp. 

Varmt välkommen!

Linda

Öppettider i gårdsbutiken Slättåkra närproducerat

Fredagar kl.15-17.30 och Lördagar kl. 11-14 (varje vecka fram till jul 2021)

Slättåkra Närproducerat finns på Google Maps.

Lya 101, 313 93 Slättåkra

slattakramat(a)gmail.com

För att se aktuella produkter och vad vi hittar på i butiken, följ oss på Facebook "Slättåkra närproducerat" och @slattakranarproducerat på Instagram.

Ostdisken i gårdsbutiken

Ostdisken i gårdsbutiken

Slättåkra närproducerat

Slättåkra närproducerat

Sagt om Hagarnas mejeri

Vi får många hälsningar på våra sociala medier

”Vilka fantastiska ostar! Det är något utöver det vanliga. Har grillat Hallandoumi igår kväll och ätit alposten Hagbard i små tärningar till efterrätt. Hagbard är både fruktig och nötig med viss sötma. En njutning. Vilken lyx!

”Tack Hagarnas mejeri för underbart god Hallandoumi” 

”Smak och kvalitet utöver det vanliga. Era ostar håller toppklass!”

”Både närproducerat och Krav. Kan verkligen rekommenderas.”

”Roligt att det finns både närproducerat och Krav, och att det smakar gudomligt”

Ost från Hagarnas mejeri på Reko ring

REKO står för REkordelig KOnsumtion och är ett sätt att handla lokalproducerad mat, helt utan mellanhänder. Råvaror och produkter säljs direkt från producent till konsument.
Ett sätt att gynna lokala småföretagare och en levande landsbygd.

Plattformen som används till detta är just nu Facebook. Logga in på Facebook och gå med i gruppen Reko ring Halmstad (t.ex.) I den gruppen läggs annonser upp från de producenter som deltar i nästa utlämning. För Reko ring är en utlämning av förbeställda varor - inte en marknad. Du beställer genom att skriva en kommentar under respektive annons.

Hagarnas mejeri deltar i följande ringar, när vi har möjlighet:

Reko ring Halmstad (torsdagar jämna veckor)

Reko ring Flygstaden Halmstad (torsdagar udda veckor)

Reko ring Båstad (onsdagar jämna veckor)

Reko ring Falkenberg (deltar endast ibland)

Reko ring Varberg (deltar endast ibland)

 

 

Kontakta oss!